ONZE WERKWIJZE

onze persoonlijke aanpak

 

Werkwijze

Centraal in ons handelen staat onze persoonlijke aanpak. Goede communicatie gedurende het gehele orderproces vinden wij dan ook erg belangrijk. Korte lijnen, direct contact en een vast aanspreekpunt, dragen hier aan bij.

Deskundig advies

Wij denken graag met u mee en geven waar nodig deskundig advies. Zodra wij een compleet beeld hebben van uw wensen, ontvangt u van ons een scherpe aanbieding.

Ordervoorbereiding

Nadat wij uw order hebben ontvangen, wordt deze bij ons ingepland. Vervolgens ontvangt u een orderbevestiging met de verwachte leverdatum. In principe geldt een gemiddelde levertijd van ca. 10 werkdagen. (Afwijkende levertijden zijn bespreekbaar.)

Prepress

Onze medewerkers van de prepress afdeling denken graag met u mee als het gaat om het ontwerp van uw etiket. Of het nu gaat om een aanpassing in een bestaand etiket of het ontwerpen van een gehele productlijn.

Wij starten de productie pas na uw definitieve goedkeuring op de digitale proefdruk die u van ons ontvangt.

Mocht u een kant-en-klaar bestand kunnen aanleveren, leest u dan de Aanleverspecificaties hiervoor.

Productie

Na uw goedkeuring op de proefdruk, kunnen wij het productieproces starten. Onze gemotiveerde medewerkers zijn vakkundig geschoold en beschikken over de nodige ervaring en vakbekwaamheid om uw etiket met het best haalbare resultaat te produceren. Bovendien zorgen wij continu voor een modern machinepark en randapparatuur om de kernwoorden betrouwbaarheid, kwaliteit en service ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

Druktechnieken

Wij kunnen zowel conventioneel – offset en UV-flexo – als digitaal – HP en Kodak – drukken. De conventionele druktechniek wordt voornamelijk gebruikt voor grotere oplagen en industriële toepassingen. Digitaal drukken is daarentegen juist weer voordeliger bij kleine tot middelgrote oplagen en bij het drukken van meerdere (gepersonaliseerde) soorten.

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit van onze etiketten staat bij ons zeer hoog in het vaandel: alle etiketten worden na productie dan ook stuk voor stuk gecontroleerd door één van onze medewerkers van de afdeling Kwaliteitscontrole.

Transport

Wij werken samen met gerenommeerde transportbedrijven om uw etiketten op tijd op de juiste bestemming te kunnen leveren, zowel in binnen- als buitenland.